Hellvape

Hellvape Drop Dead RDA

    4,8 na základě 14 hodnocení

    Mohli jste vyzkoušet Drop RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. i Dead Rabbit RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu., teď se připravte na jejich kombinaci. Hellvape představuje Drop Dead RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.. Celý popis

    Duhová
    Duhová
    Skladem online
    699 Kč
    + získáte 34 bodů Více informací

    Mohli jste vyzkoušet Drop RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. i Dead Rabbit RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu., teď se připravte na jejich kombinaci. Hellvape představuje Drop Dead RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.. Spojení dvou atomizérů navržených dvěma Youtube recenzenty (TVC a Heathen) nabízí to nejlepší z obou. Vzhledem se atomizér inspiruje především v Dead Rabbit RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu., ovšem děrovaný horní přívod vzduchu spíš připomíná Drop. Vroubkovanou horní částí se snadno manipuluje a hravě si tak nastavíte požadovaný přívod vzduchu. Atomizér je také osazen krásným 810 Goon náustkem.

    Po sundání nerezového těla, které pevně drží dva těsnící kroužky, se vám odkryje základna z Drop RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.. Čtyři vysoko postavené kontakty umožní použít jak dvě, tak jednu spirálku. Vyšší poloha usazených spirálek znamená také delší konce vaty. S tím, jak je základna prostorná, si však můžete dovolit použít opravdu hodně vaty a nebudete muset tak často dokapávat. Balení obsahuje také speciální BF kontakt pro použití se squonk mody.

    Nejedná se o hotový produkt. Některé součásti mohou vyžadovat instalaci spirálek, případně jejich namotání a vložení vaty.
     

    Obsah balení a parametry

    1x Drop Dead RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.
    1x BF kontakt
    1x adaptér pro 510 náustky
    1x 810 náustek
    1x šroubovák
    Náhradní součástky

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 32,5mm x 24mm
    Spirálky: Jedna / Dvě
    Squonk: Ano
    Závit: 510
    Náustek: 810 Goon / 510 s adaptérem

    Obsah balení a parametry

    Konstrukce

    Nerezová konstrukce, základna se dvěma těsnícími kroužky, tělo s drážky pro snadné odšroubování atomizéru z modu a nádherný 810 Goon náustek. Kvalitní materiály a precizní výroba.

    Konstrukce

    Základna

    Základna pochází z Drop RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.. Čtyři vysoko postavené kontakty nabízí dostatek prostoru pro dvě velké spirálky, ale také pro pořádné množství vaty. Díky tomu nebudete muset tak často doplňovat e-liquid.

    Základna

    Přívod vzduchu

    Otvory připomíná Drop, náklonem zase Dead Rabbit. Jednoduše nastavitelný přívod vzduchu vám dovolí si užít krásně hladký a volný potah z Drop Dead RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu..

    Přívod vzduchu
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    4,8
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (96 %)
    Hodnotilo 14 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceHellvape
    Záruka24 měsíců
    BarvaDuhová
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr24 mm
    Výška33 mm
    Počet spirálek1
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).