Joyetech

Joyetech eGo AIO edice 2020

    3,8 na základě 29 hodnocení

    Jedna z nejoblíbenějších elektronických cigaret se vrací v nových barevných variantách a v novém praktickém balení z recyklovaných materiálů. Joyetech eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. si svou obrovskou popularitu získalo jednoduchostí, nenáročností a skvělými vlastnostmi, které ocenilo mnoho začátečníků, ale i zkušených uživatelů. Celý popis

    Šedá
    Šedá
    Skladem online
    399 Kč
    + získáte 19 bodů Více informací

    Jedna z nejoblíbenějších elektronických cigaret se vrací v nových barevných variantách a v novém praktickém balení z recyklovaných materiálů. Joyetech eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. si svou obrovskou popularitu získalo jednoduchostí, nenáročností a skvělými vlastnostmi, které ocenilo mnoho začátečníků, ale i zkušených uživatelů. Cenově přívětivá 2020 edice nabízí v balení jen to nejdůležitější, a to baterii, žhavící hlavu a náustek.

    eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. je základní elektronickou cigaretou, která nevyžaduje složité nastavování, ani přípravu, je tak skvělou volbou i pro naprosté začátečníky. Jednoduše ji po odšroubování horní části naplníte a můžete bez starosti vapovat. Pro své potřeby si lze nastavit přívod vzduchu a upravit si tak volnost potahu a tvorbu páry.

    Kapacita baterie nově dosahuje 1700mAh, což i středně silným kuřákům vystačí na celý den. V případě potřeby však lze eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. snadno nabít pomocí micro USB portu (kabel není součástí balení). V sadě najdete jednu žhavící hlavu BF SS316 s odporem 0,6Ω a spirálkou z nerezové oceli. Ta má skvělé vlastnosti v podobě rychlého žhavení a okamžité tvorby páry. Joyetech eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. edice 2020 je tak ideální elektronickou cigaretou pro potahování pusa-plíce.

     

    Obsah balení a parametry

    1x Joyetech eGo AIOZ anglického All-In-One, v překladu vše v jednom. Jedná se o e-cigaretu, ve kterém je část nebo celý tank integrován do zbytku e-cigarety. Baterie
    1x BF SS316 0,6Ω žhavící hlava
    1x náustek

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 118mm x 19mm
    Kapacita clearomizéru: 2ml
    Výstupní výkon: max. 20W
    Kapacita baterie: 1700mAh
    LED podsvícení clearomizéru
    Náustek: 510

    Obsah balení a parametry

    Jednoduché balení

    Žádné zbytečnosti, v balení najdete jen to nejdůležitější. V této praktické 2020 edici na vás čeká baterie, žhavící hlava a náustek.

    Jednoduché balení

    Edice 2020

    V této verzi oblíbené e-cigarety na vás čeká nová baterie s kapacitou 1700mAh a nové barevné varianty.

    Edice 2020

    Používání

    Pro naplnění stačí odšroubovat horní část e-cigarety, stejně tak pro výměnu žhavící hlavy. Jediné tlačítko vám stačí k zapnutí, vypnutí a vapování.

    Používání
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    3,8
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (76 %)
    Hodnotilo 29 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceJoyetech
    Záruka24 měsíců
    BarvaŠedá
    Kapacita baterie1700 mAh
    Integrovaná baterieAno
    Způsob použitíMTL
    Šířka / průměr19 mm
    Výška118 mm
    Způsob žhaveníTlačítko
    Objem2 ml
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).